CONSULTANCY

Bassol bestaat uit gedreven consultants die bij organisaties het verschil maken. In het Order to Cash domein (SAP CRM, Hybris BRIM, ERP, BI en Salesforce) zijn wij onderdeel van end-to end projecten en advisering. Wij staan altijd aan de kant van de klant en helpen hen bij het maken van keuzes voor oplossingen, partners en inbedding in de organisatie. Wij streven met deze werkwijze naar succesvolle projecten, vertrouwen en langdurige relaties in ons netwerk.

PROJECTLEIDING

Binnen complexe omgevingen, waarin veel gevraagd wordt van organisaties en mensen, zijn wij ook actief in de SAP en Salesforce projectaansturing. Door onze uitgebreide projectmethodiek kennis en ervaring in oa. SCRUM/Agile en Prince II kunnen onze Professionals leiding geven aan (grote) trajecten in de meest succesvolle struktuur.

SAP EN SALESFORCE

Onze basis ligt in kennis van ERP, BI en CRM. In het Order to Cash domein van SAP en Salesforce vervullen wij consultancy- en projectmanagementrollen. Binnen SAP en Salesforce hebben wij tool- en proceskennis als ook integratie kennis. Deze combinatie is uniek en voorwaardelijk voor succesvolle trajecten.