Andra

staat voor de klant en de consultant. Heeft een scherpe kijk op mensen en organisaties. De juiste match vinden leidt al jaren tot veel succesvolle en plezierige samenwerkingsverbanden.

Andre

is een senior IT-architect met ruime kennis van bedrijfsprocessen en (SAP) integratie en infra. Ruim 15 jaar ervaring, ook als adviseur, teamleider en sparringpartner.

Arjan

heeft veel aandacht voor kwaliteit en heeft een positief kritische instelling. Door zijn makkelijke omgang en open houding, zorgt hij voor betere acceptatie van veranderingen en succesvolle projecten.

Arnold

is inhoudelijk zeer sterk en combineert dat met analytisch inzicht en vakkennis in met name Order to Cash. Hij beschikt over veel tool- en proceskennis in diverse omgevingen.

Bas

is een begaafd SAP (Hybris) Pricing en Services, E-Commerce consultant met veel technische bagage. Ook op (cloud) architectuur helpt hij de juiste keuzes te maken en deze succesvol te realiseren.

Emile

heeft ruime SAP ervaring in Order to Cash en integratie. Hij combineert zijn proceskennis eenvoudig met zijn technische vaardigheden en levert een waardevolle bijdrage aan complexe implementaties

Ivo

Is CRM Consultant met kennis van SAP en Salesforce. Ivo kan goed uit de voeten met zowel de techniek als de business. Hij heeft eveneens kennis van SAP PO en WEB UI en is een echte teamspeler.

Jeroen

combineert zijn architect- en technische kennis met veel interesse en aandacht voor business vraagstukken. In ieder IT project of afdeling is hij de basis en krijgt alles operationeel.

Johan

is analytisch sterk, zijn universitaire promotie getuigt daar van. Hij komt voor de meest complexe problemen tot een oplossing. Hij heeft jarenlange ervaring als projectmanager oa in SAP (Hybris).

Jorrit

spreekt zowel de taal van Business als IT. Schakelt snel van complexe processen naar detailontwerpen en uitwerkingen in Order to Cash.

Kasper

is de link tussen business en IT voor Business Intelligence. Functioneert in teams en zelfstandig, inhoudelijk en begeleidend. Hij neemt resultaat-verantwoordelijkheid in zijn opdrachten.

Michel

is vasthoudend, gedreven en weet doelgericht goede resultaten te halen in oa SAP, Services en Hybris implementaties. Heeft ervaring in complexe internationale projecten.

Michel

combineert zijn SAP CRM kennis met top consultancy-skills. Hij is bovendien een erg plezierige teamspeler. Door zijn technische inzichten zorgt hij voor een snelle implementatie

Martijn

is met zijn expertise van diverse Business Intelligence systemen, zoals SAP, BODS, SAS, een echte BI expert. Hij gebruikt zijn analytische vermogen om de juiste management-informatie te ontwikkelen

Maurice

heeft brede ervaring in autorisatie- en test consultancy binnen SAP (Hybris) in diverse rollen en projecten. Ook werkt hij een aantal keer per jaar als SAP docent om zijn kennis te delen.

Ruud

is gedreven, communicatief en geeft sturing aan complexe (SAP) projecten. Zijn leidinggevende ervaring combineert hij met inhoudelijke kennis en levert zo unieke aansturing als programma manager.

Serge

is een sterke consultant in SAP Order to Cash. Heeft ruime ervaring in internationale organisaties waarin hij onder andere zorgt voor de implementatie en acceptatie van de oplossing

Stefan

heeft aandacht voor het business proces en de juiste oplossingen in Order to Cash. Hij zet zijn vaardigheden en ervaring in om organisaties, waar veel van mensen wordt gevraagd, te helpen.

Theo

vervult diverse rollen in Business en IT in Order to Cash. Zijn ervaring in SAP combineert hij met gedegen proceskennis. Gewaardeerd teamlead.

Tialda

is een allround Salesforce Consultant met SCRUM/Agile kennis en ervaring. Zowel de business consultancy kant als IT implementatie kan ze voor onze klanten adresseren.

In Memoriam

In 2012 hebben we afscheid moeten nemen van Gerdi. Ze is veel te vroeg overleden, maar we vergeten haar niet en zijn haar voor altijd dankbaar voor haar energieke bijdrage aan Bassol.